Catrice | prêt-à-lumière highlighters

Deze prachtige highlighters kocht ik dik een halfjaar geleden. Toch wilde ik hier een artikel aan wijden omdat ik ze super mooi vind. Het is van een limited lijn met een vloeibare en poeder highlighter.

De poeder highlighter kostte me 4,99 en de vloeibare 3,99. Ik koos voor een mooie rozige warme highlighter omdat ik het mooi vond om af te wisselen met koele tonen die ik al thuis in m’n stash had.

Je ziet dat er een glow en shimmer in de highlighters zitten die juist een beetje een feestelijk en glowy effect hebben. Dat vind ik een super mooi effect, de beyoncé en J-lo glow.

De producten brengen ontzettend fijn aan, ik gebruik graag een waaierbrush voor de poeder highlighters en mijn vingers voor het aanbrengen van een vloeibare highlighter. Deze keer heb ik ze beide gebruikt en over elkaar aangebracht. Dit gaf juist nog meer glow!

 

De highlighters zijn hier vooral aangebracht op mijn jukbeenderen en op het puntje van mijn neus. Ook breng ik ze vaak aan in mijn binnenste ooghoek waardoor het net wat frisser eruit ziet.

Dit artikel is meer een compliment aan deze prachtige highlighters van Catrice. Ik ben dol op Catrice en ik vond dit resultaat prachtig. Dit soort highlighters mogen ze zeker vaker in het assortiment terug laten komen.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *