Action | Mattifying clay mask

Ik test graag spullen van Action en dat weten jullie ook. Dit keer is het een nieuw product, het mattifying clay mask.

Al tijden ben ik fan van het L’Oréal klei masker maar ik vind het vaak zo lekker dat binnen no time het potje op is. Ik zag dit masker bij Action en dit is overduidelijk een dupe van die van L’Oréal. Je hebt namelijk ook 3 soorten, de groene, witte een echte oranje klei kleur.

Ik heb besloten er eerst even 1 mee te nemen, het mattifying klei masker die een verfrissend gevoel moet geven. Hij is geschikt voor de ‘normale’ huid en geeft een matte look. Hij geeft een zachte laag op de huid en reinigt lekker diep in de poriën. Ik vind het echt een heerlijk masker, hij trekt snel in en na een minuut of 20 kun je het verwijderen met wat lauwwarm water. Dit masker mag je zo’n 2/3 keer per week gebruiken.

De verpakking op zich vind ik niet iets heel speciaals en trekt me ook niet zozeer aan. Ik zou deze echt over het hoofd zien, zeker bij Action.

Zoals je ziet bevat deze verpakking 50 ml product. Het masker zit in een mooi glazenpotje met een grote zilverendeksel. Ik vind het potje zelf er daarentegen wel super mooi uitzien. Echt wel luxe ook..

Het potje ziet er toch niet verkeerd uit? Het klei masker is groen/grijs om te zien en lijkt ook echt op klei.

Het masker voelt erg prettig aan op de huid en trekt snel in. Na 20 minuten kun je hem er lekker afwassen en zie je direct een egaal effect. Mijn huid ligt mijn glimmend na 1 keer, ik weet niet of dit komt doordat ik het wil zien of dat het echt zo is, maar het voelt goed en ziet er mooi uit.

Dit potje kostte me geloof ik maar zo’n kleine 3 euro en je kunt er een lekkere tijd mee doen. Ik breng het masker het liefst aan met een klein plat concealer kwastje zodat het niet onder mijn nagels gaat zitten.

Zouden jullie dit masker ook kopen?

XXX

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

  1. Ik heb een vaste bron waar ik mijn maskers enzo haal. Omdat ik een moeiijke huid heb zou ik dan ook niet snel naar iets anders grijpen. Ik gebruik alles van Babor. Het heeft zijn prijs, maar ook zijn nut (voor mij toch). Succes met dit maskertje alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *