Nieuw horloge | Instagram

Dit pareltje wil ik graag aan jullie laten zien! Ik ontving dit prachtige horloge van deze webshop.

Dit is een prachtig zwart horloge met een marble print en een gouden/rosé kleurige band, hij kost 24,95. Ik zocht al een behoorlijke tijd een nieuw horloge. Ik draag nu eigenlijk dagelijks mijn daniel wellington of michael kors horloge. Ik wilde net even iets anders, gewoon iets speciaals. Dit is een echte eyecatcher en ik heb al meerdere complimentjes gehad. Mijn vader en broertje hoopten heel erg dat het een mannen horloge was haha, mocht je na gaan.

Ze hebben een hele fijne snelle service en je kunt ze zelf via whatsapp bereiken.

Jasjehandtasje verkoopt niet alleen horloges maar ook jurkjes, tassen en schoenen. Ontzettend uitgebreid en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Wat vinden jullie van dit pareltje?

 

_______________________________________________________________________________

Volgen jullie Foryourstyle al op Instagram? Er worden leuke winacties gehouden, en ook veel product/inspiratiefoto’s!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *