W7 | Set it up! Finishing powder

W7 is voor veel mensen al een ontzettend fijn merk! Ook ik ben zeker fan van W7, ik ben dol op de bananapowder. Dit keer heb ik een review over de finishing powder.

Deze poeder is doorzichtig/wit waardoor je huidskleur niet veranderd als je al foundation hebt aangebracht. Tevens is de banana powder ook echt top.

De w7 finishing powder is een losse witte poeder en is geschikt voor een lichte huid. Hij is dan wel ‘doorzichtig’ maar voor de donkere huidjes geeft die toch net niet het juiste effect. Deze poeder geeft een prachtige finish en zorgt ervoor dat je niet gaat glimmen.

Hoe ik het gebruik

Je kunt het natuurlijk op meerdere manieren gebruiken. Ik vind het fijn om mijn foundation echt vast te zetten, ik breng eerst mijn foundation aan en daarna wacht ik even. Na een aantal minuten pak ik mijn poeder erbij en druk dit met een spons of kwast op mijn huid. Ik ga dit niet ronddraaien of vegen over mijn gezicht maar dit kan natuurlijk ook.

Ingrediënten :
Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Dimethicone, Ethyhexyl Palmitate, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin, CI191410:1 (FD&C Yellow 5 AL Lake), CI77491 (Iron Oxide Red), CI77499 (Iron Oxide Black), CI77492 (Iron Oxide Yellow).

Deze poeder kost 3,95 voor 20ml en dus zeker een aanrader. Ik kocht deze bij een opisopvoordeelshop.

Mijn mening

Ik ben dus zeker fan van deze poeder en zou het zeker nog eens aanschaffen. Kennen jullie deze ook? Zouden jullie deze nu gaan aanschaffen na mijn review? Ben onwijs benieuwd XXX

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *