Hunkemöller | Kimono

Ik wilde jullie even mijn pareltje delen! Dit is mijn nieuwe item!

Van Hunkemöller ontving ik deze prachtige kimono! Ik wilde dit graag met jullie delen omdat ik echt dol ben op dit prachtige item. Ze hebben natuurlijk onwijs veel mooie nachtmode . Normaal gesproken ben ik echt een koukleum en wil ik het liefst in een dikke pyjama met fleecedeken en dekbed mijn bed in kruipen. Maar ja het ziet er natuurlijk niet heel fashionable uit en ik voel me dan ook vaak een slons.

Het leek me leuk om eens een wat mooier item te hebben, zo zie je er net wat mooier uit als je je bed uitkomt of naar bed gaat. Ik voel me een stuk mooier als ik nu mijn bed uitkom en mijn haar in een knot op mijn hoofd plant. Het lijkt gewoon net even wat frisser en alsof ik er echt moeite voor heb gedaan.

Zoek je nog iets leuks voor ’s avonds of ’s ochtends? Ga dan zeker eens kijken bij Hunkemöller!

Wat vinden jullie ervan?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *