Een nieuwe telefoon aanschaffen?

Iphone 7, refurbished,forza,

Jup daar ben ik weer, en ja het gaat wéér over het vinden van een nieuwe telefoon. Jullie weten al wel dat ik opzoek ben naar een nieuwe telefoon. Ik heb nog wel even te gaan natuurlijk want in juni loopt mijn contract af, maar toch twijfel ik over het aanschaffen van een nieuwe telefoon.

Zoals jullie weten ben ik een échte IPhone fan. Voorheen altijd Samsung gehad en was daar ook wel dik tevreden over, tot ik in aanraking kwam met IPhone. Ik wilde echt niks anders meer! Ik bedoel, mijn Samsung liep altijd vast, werkte niet goed mee en had nauwelijks geheugen. Oké dit kan je wel uitbreiden natuurlijk maar toch het werkte niet zoals ik hoopte en werd er steeds gekker van. Ik kon er niet meer mee werken en moest en zou een andere nemen. Toen ik mijn abonnement mocht verlengen sprong ik een gat in de lucht, YAAS voor IPhone. Ik ben er nu echt dik tevreden over hoor, ook al heb ik een 5S!

Laatst vertelde ik jullie al over mijn abonnement waar ik dol blij mee ben. Nu wil ik het graag hebben over refurbished Iphones, want dat is ook zeker een optie. Je hoeft niet een hoog bedrag voor een abonnement af te sluiten omdat je de telefoon nog moet betalen, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een telefoon te kopen en daarna een abonnement af te gaan sluiten.

De  refurbished IPhone 7 bevalt me wel, althans hij ziet er erg goed uit en valt qua kosten ook wel mee. Bijvoorbeeld deze IPhone 7 , deze ziet er toch top uit? Ook heb je nog eens een enorm aantal GB want ik echt graag wil bij een volgend toestel. Ik wil niet telkens mijn foto’s moeten verwijderen omdat ik geen opslagruimte meer heb, daar baal ik namelijk zo van. En ook nog eens een super leuke prijs! Dit is voor mij dus ook een echte overweging! Ik heb nog even te gaan maar dit ga ik zeker in mijn achterhoofd houden.

Bij een refurbished toestel heb je ook gewoon 2 jaar garantie. Ook heb je de garantie op de accu, wat top is natuurlijk. Ook krijg je er allerlei accessoires bij en een handleiding, ideaal! Mij lijkt het dus zeker een overweging waard.

De Iphone 7 wil ik dus denk ik wel hebben. Hij ziet er super mooi uit en is qua formaat ook erg prettig. Zeker de portret functie van de camera spreekt me aan. Ik gebruik nu vaak nog mijn telefoon voor foto’s, ik vind het gewoon makkelijk en die heb ik altijd bij de hand. Dus hoe handig zou het zijn om een écht goede camerafunctie te hebben op een telefoon. Dat is wel een vereiste die ik stel aan een nieuwe telefoon.

De iPhone X is natuurlijk ook echt prachtig! De mooi doorlopende glasplaat vind ik echt gaaf! En natuurlijk dat hij stof en waterdicht is. Ik bedoel dat is toch top haha! Zoiets vind ik wel weer een enorm goede stap voor de Iphone. 1 ding weet ik wel zeker, ik neem nooit meer een Samsung. Ik ben dol op Iphone en zal dat altijd blijven. Over een halfjaar denk ik er misschien anders over maar op dit moment staat de Iphone 7 toch wel bovenaan mijn lijstje.

Wat vinden jullie?

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

6 reacties

  1. Ik moet ook echt een nieuwe telefoon (mijn iPhone 6 begint kuren te vertonen); het liefst zou ik de iPhone X willen voor de portret functie (of iPhone 8 Plus, maar die is dan weer zo groot). Maar die is zó duur. Even over nadenken nog. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *