SLEEK | Cream contour palette

Contouren, we kunnen er natuurlijk niet omheen… ik vind het echt wel heel erg leuk maar niet voor elke dag. Als ik wil contouren doe ik dit meestal voordat ik mijn gezicht af ga poederen. Mocht je het dan nog niet te heftig vinden kun je hier natuurlijk nog met een poeder overheen gaan.

Sleek vind ik echt een ontzettend fijn merk. Ik ben dol op de oogschaduw palettes en ook op de highlight en blush varianten. Dit palette kostte mij 9,99 en vind ik echt de moeite waard!

In dit doosje zitten 6 verschillende kleuren, van licht naar donker. Je kunt je gezicht oplichten en contouren. Ik heb de lichte variant gekozen omdat ik niet zo’n donkere huid heb en het moet niet té worden.

Ik vind de kleuren voor een lichte variant echt wel goed, zelfs de donkerste kleur is zeker niet te donker voor mijn huid.

Cream contour vind ik ook erg prettig, je kunt dit erna nog met bronzer heftiger maken. De kleuren zien er echt goed uit en voor ieder wat wils.

Het is ook wel fijn dat er een papiertje bij zit waar je de contour moet aanbrengen. Ik breng dit dus niet elke dag aan, meestal op gevoel. Als ik er zin in heb contour ik en anders niet. Maar voor een feestje vind ik het wel echt een must!

Hieronder een foto met de donkerste contour kleur van dit palette

Dit heb ik als een streep aangebracht zodat je goed het verschil kunt zien met mijn eigen huid. Op het moment van de foto ben ik echt heel erg wit. Nu ben ik weer een stuk bruiner geworden door mijn all time favorite Marc Inbane haha.

Zoals je kunt zien doet het wel echt goed z’n werk, niet afgepoederd en geen echte look.

Zijn jullie ook dol op contour palettes?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

14 reacties

  1. Ik heb ook een contour palette en ik gebruik hem te weinig. Heel soms als ik eraan denk voor een foto. Cream vind ik ook veel fijner, je kan het gewoon beter blenden. Mooi opgebracht!

  2. Ik moet bekennen dat ik nog nooit gecontourt (hoe schrijf je dit? :D) heb. Vind het bij youtubers vaak wel erg mooi eruit zien maar lijkt me voor mezelf iets te heftig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *