Review | highlight & strobing palette

Hier is wéér een action knaller, althans zo hoor ik het van de mensen om mij heen. Hier kon ik natuurlijk niet in achter blijven. Vandaag deel ik dus met jullie mijn review over dit palette!

Jullie weten denk ik wel dat ik dol ben op de producten van Action, het vorige highlight palette was namelijk ook een groot succes wat mij betreft.

Dit palette kostte mij 2,49 en bevat 5 highlight kleuren van rose tot meer goud en een wat donkerdere bruine tint. Ik vind het altijd heel erg fijn om af te wisselen met highlighters. De ene keer ben ik namelijk lichter dan de andere, of ik heb een feestje en wil net even wat meer uitpakken dan anders.

De kleuren vind ik eigenlijk allemaal wel erg mooi, zeker omdat het uiteenlopende tinten zijn. Ik zou ze zeker allemaal kunnen gebruiken. Ook zit er een kwastje bij wat best handig kan zijn, ik gebruik liever mijn highlighter kwast maar ik vind het wel altijd netjes dat ze het erbij doen.

Ze geven wat mij betreft genoeg pigment af en blenden ook wel erg mooi! Ik ben dus weer dik tevreden over het palette van Action. En zeker een budget topper!

Hebben jullie dit palette al getest?

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *