Trend | Metallic lips

lips

Er zijn weer genoeg trends gaande en niet alles is helemaal mijn ding. Natuurlijk zijn er veel trends die ik wel erg gaaf vind. Vandaag wil ik jullie wat vertellen over de trends die nu gaande zijn en wat ik ervan vind.

Metallic lips zijn natuurlijk helemaal hot! Ik ben niet echt een lover maar ook niet echt een hater. Ik vond bijvoorbeeld matte lippen onwijs mooi bij anderen maar bij mezelf vond ik het te stug en had ik toch liever een vloeibaar product die over mijn lippen glijdt. Ik vind het heerlijk als het een beetje smudgy aanvoelt en ik mijn lippen gewoon heen en weer kan bewegen.

De metallic lips zijn eigenlijk ook zoiets, de matte variant vind ik echt wel mooi maar voelt gewoon niet heel erg lekker aan op mijn lippen. De glowy variant is vaak wel wat vloeibaarder waardoor ik hem wel kan waarderen. Natuurlijk niet voor elke dag maar zo af en toe vind ik het heerlijk om te combineren.

Wat vinden jullie van de metallic lips?

Facebook
Pinterest
Instagram

7 reacties

  1. Ik vind het vaak mooier bij anderen dan bij mezelf! Heb het nog niet geprobeerd maar ben best wel benieuwd hoe het staat, haha. Meestal draag ik ook matte lipsticks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *