New in | Woden sneakers

De sneakers van Woden zijn ontzettend mooi en daarom wilde ik ze even aan jullie laten zien. Ik ben dol op sneakers en zeker deze variant, de Scandinavian style.

Eigenlijk draag ik vrijwel altijd zwart en dus ook zwarte sneakers of boots. Natuurlijk heb ik ook wel wat spijkerbroeken maar die draag ik dan meestal ook met zwarte sneakers of laarsjes. Zo af en toe droeg ik wat meer blauw of beige en miste dan toch een bepaalde kleur sneakers die er net wat beter onder zouden passen.

Ik ontving deze sneakers en wat ben ik er blij mee! Ze zijn ontzettend mooi en zitten erg lekker. Ik zal wel een iets kleinere maat nemen wat ze vallen kleiner. Normaliter heb ik 38,5 en soms 39, deze zijn 38. Je loopt deze sneakers namelijk nog uit en daarom is het wel aan te raden om ze iets kleiner te nemen dan dat je normaal gesproken draagt.

Ze zijn een soort petrol zeegroen met beige erin verwerkt. De binnenkant is gemaakt van een soort houten kurk en zit daardoor heerlijk. Je voet ligt net wat hoger in de schoen waardoor het comfort ervan echt geweldig is. Het is zo leuk om eens andere kleuren te dragen.

 

Wat vinden jullie van deze sneakers?

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

21 reacties

  1. Leuk zijn ze! Lijkt mij heerlijk comfy lopen op kurk. En ideaal fat je voet wat hoger lig, ik ben ook niet de langste, dus een slim idee!
    Ik wil deze zomer nog een paar witte sneakers kopen, maar deze kleur is ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *