What did I buy?

Heerlijk om even snel alleen naar de winkels te gaan. Ik doe graag eens in de zoveel tijd een shopochtendje voor mezelf. Even naar Action even langs Hema, je kent het wel.

Ik kocht een aantal producten bij Action die ik graag aan jullie wil laten zien omdat ik daar ook vaak echte essentials scoor.

Als eerste kocht ik dit ontzettend leuke boekje en de waterfles. Dit zijn eigenlijk producten die ik heel er graag koop bij Action. Schriftjes en noodboekjes koop ik altijd bij Action. Hoe leuk is ook dit 2-pack van schriftjes. Ook de waterfles is natuurlijk heel insta proof. Deze heb ik al meerdere keren gekocht maar op een gegeven moment wordt hij toch iets smoezelig en gaat stinken. Ook voorheen deden mijn ouders hem weleens in de vaatwasser en ik kan je vertellen dat is geen succes haha, er blijft niks van de fles over.

 

Ook de schoonmaakspulletjes neem ik altijd mee, schoonmaakdoekjes, tissues en dat soort producten. Deze schoonmaakdoekjes vind ik echt ideaal, even snel de badkamer of wc schoonmaken, ik vind het fijn.

 

Dit keer kocht ik noedels, yup niet heel gezond maar mijn vriend vind het heel erg fijn om zo af en toe wat lekkers mee te nemen naar zijn werk. Lekker makkelijk! Normaal gesproken maak ik zijn brood maar als ik s’ avonds weg ben of iets anders heb hoef ik er niet op te rekenen dat hij iets klaargemaakt heeft haha. Dan kiest hij lekker makkelijk voor restjes avondeten of zoiets als cup a soup of noedels. Ik zorg ook altijd dat ik dit in huis heb, simpel en makkelijk!

Valentijnsdag is nog niet geweest maar zodra dit online staat is het al wel voorbij. Ik ben zo’n cliché madame die het heerlijk vind om te zwijmelen bij een romantische valentijnsdag met een filmpje en chocolade. Ik vond deze gewoon erg schattig en daarom zijn ze meegegaan naar huis.

 

 

Verzorgende producten koop ik graag bij Action, een deodorant of een masker is altijd prettig. Shampoo en conditioner neem ik ook graag mee. Dit keer heb ik een golden masker gekocht een een deodorant van Sanex. Ik kan niet heel goed tegen parfum en daarom vind ik het altijd fijn om een milde deo mee te nemen zonder gekke poespas.

Over het gouden masker komt trouwens een apart artikel, een review. Het is een gouden peel off masker die zorgt dat je mee-eters verdwijnen. Tipje van de sluier, hij is echt goud!!

Wat kopen jullie altijd bij Action? Ben heel benieuwd!

(Foto is van Action zelf)

Facebook
Pinterest
Instagram

16 reacties

  1. Ik koop ook altijd van die poetsdoekjes. Lekker makkelijk! En vaak ook wel iets als porieënstrips en deo voor mijn vriend. Ben benieuwd naar dat masker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *