On your feet

Misschien mag ik het niet hardop zeggen maar ik ben wel echt een van de grootste musical/theaterfans die er is. Ik ben zeker wel naar zo’n 20/25 musicals geweest en dan heb ik het nog niet over theatervoorstellingen. Niet alleen in Nederland maar ook in Londen.

Het was een spontaan idee om die avond naar On your feet te gaan. We wilden al een tijdje gaan maar nu was het zover! We kozen ervoor om op een avond te gaan dat Tommie zou spelen, wij vinden hem simpelweg gewoon heel leuk. Sinds ik hem gezien heb in High School Musical ben ik stiekem fan van deze man. We zouden natuurlijk sowieso Vajèn hebben waar ik ook om stond te springen. Ik kon niet wachten haar live te horen zingen en zien spelen.

Zoals jullie weten ben ik een echte fan van Spaanstalige muziek en ik ben dol op die cultuur. Zorro was al een musical waarbij ik genoot van de muziek en de mensen maar dit zou het misschien wel kunnen evenaren. On your feet gaat over het verhaal van Gloria en Emilio Estefan. Ik zal op hun leven niet langer ingaan maar ik kan in ieder geval zeggen dat het behoorlijk indrukwekkend is.

Mijn mening

Ik vond het onwijs leuk en wat waren de spelers goed, ik kan natuurlijk niet oordelen over Jim als Emilio maar Tommie was in elk geval super goed! De dansers in het stuk zijn fantastisch en de muziek is subliem! Ik zou deze musical zeker aanraden voor iedereen die geïnteresseerd is in dit verhaal of gewoon een musicalfan is.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

  1. Ik ben gek op musicals, maar ga er nauwelijks heen in Nederland. Gewoon, omdat ik niet van het Nederlandstalige houd. Vooral als het gebaseerd is op iets Engelstalig. Als ik in Londen ben, ga ik dus ook direct naar een musical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *