Action | Golden mask

Hier zijn we weer, een review van een gouden peel off mask speciaal voor mee-eters.

Deze kwam ik natuurlijk weer tegen bij de Action, ik kan hier gewoon zo blij van worden. Je krijgt 5 maskertjes voor 0,99 cent, die echt beloven goud te zijn.

Je kent hoogstwaarschijnlijk wel de dure maskers van Sephora of dergelijke die qua prijs wel een stuk hoger liggen dan deze budget maskertjes. Zoals ik al zei is het een peel-off masker speciaal voor mee-eters. Je kent denk ik wel de zwarte kool maskertjes die ontzettend veel pijn doen bij het verwijderen hiervan. Ze trekken alle mee-eters uit je poriën en je hebt weer een fris gezicht.

Het masker is wel echt goud zoals is aangegeven op de verpakking! Hij smeert niet echt lekker uit maar dat is wel vaker met peel-off dit vind ik altijd fijn om aan te brengen met een kwastje. Ik vind hem echt gaaf zo met die kleur, het voelt echt luxe aan. Ik breng dit masker alleen rond mijn neus en kin aan, mocht het echt nodig zijn dan wil ik het nog aanbrengen rond mijn voorhoofd maar liever niet op mijn wangen. Ik merkte dat ik bij andere peel- off maskers ontzettend veel uitslag kreeg dus dat gaan we maar niet meer doen. Na een minuut of 20/25 is het maskers hard geworden en kun je hem eraf peelen. Net zoals met het zwarte kool masker zie je de stipjes van je mee-eters zitten, fascinerend haha! Ik blijf dat leuk vinden.

Dit masker werkt dus eigenlijk precies hetzelfde alleen is deze net wat extra door de kleur! Ik vind het echt wel ontzettend leuk om te zien en zou deze zeker nog eens kopen of als cadeautje geven aan iemand.

 

Kende jij dit masker al?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

  1. Ik had hem laatst idd ook bij de Action zien liggen. lijkt me alleen zo pijnlijk met eraf halen 😛
    Ik hou het voor nu maar gewoon bij van die normale neus strips.. Vind het ook altijd interessant om te zien wat er uit komt dan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *