Gustaav | Superdunne telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn altijd wel iets wat handig is om te hebben. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn broertje. Van Gustaav ontving ik een hoesje voor een Iphone  8 plus. Zelf heb ik deze niet in mijn bezit, helaas… mijn broertje daarentegen wel en daarom is hij vandaag ook de gene die mij een eerlijke review gaf.

Voor de makkelijkheid mijn broertje heet Tico, dan weten jullie in elk geval ook hoe of wat.

Sinds kort heeft hij een Iphone 8 plus, hij is niet de allerhandigste en zuinigste dus opzich is een beschermend hoesje voor hem geen overbodige luxe. Hij laat meerdere keren per dag zijn telefoon vallen en daarom heeft hij er wel altijd een hoesje omheen. Hij koos voor het gitwitte hoesje 

Het hoesje kwam heel snel binnen en zat goed verpakt, ook zat hij in een plastic verpakking met een briefje erbij hoe het werkt.

Nou ideaal natuurlijk, het hoesje zat er zo omheen en paste perfect. De pasvorm is echt super goed! Ook heeft het hoesje nog een plastic laag die je er als bescherming nog af kunt trekken. Het hoesje ziet er kwalitatief super goed uit. Wat hij wel even wennen vond is dat hij erg dun was. Natuurlijk is dat ook het concept van de hoesjes maar voor hem is iets meer stevigheid wel bevorderlijk haha. Voor mij daarentegen zou het niet uitmaken, ik ben altijd wel fan van dunne hoesjes zodat je niet een heel dik plakkaat van een telefoon in je handen hebt en hij makkelijk in je tas of zak past.

Wij zijn beiden erg fan van Gustaav! Ze kosten 17,95 en ze verkrijgbaar in meerdere soorten en kleuren. Kennen jullie het concept al?

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

5 reacties

    1. haha wilde die wel hoor maar hij werkt in de bouw en was direct doorgekomen door zag er niet heel fris uit haha, 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *