ZWANGER!

Ja jongens, geloof het of niet… maar ik ben zwanger!

Het heeft natuurlijk even geduurd en ik ben een tijd lang offline geweest maar het was zeker niet zonder reden. Ik heb me ontzettend beroerd gevoeld en was dus echt serieus niet in staat om online bezig te zijn. Het was niet alleen de zwangerschap maar ook een flinke griep eroverheen. Ondertussen ben ik al dik 12 weken zwanger en kan ik nu wel echt zeggen dat ik begin te genieten. Ik spuug helaas nog meerdere keren per dag, maar daarbuiten kan ik wel weer een soort van functioneren haha.

Maar ik ben weer helemaal back to business! Het zal even wennen worden maar foryourstyle.nl zal niet alleen een lifestyle fashion blog meer zijn, ook zal ik gaan posten over mijn zwangerschap, mommy gerelateerde artikelen en babyfashion. Ik hoop ontzettend dat jullie deze reis met mij samen willen gaan maken. Wil je meer zien? Kijk zeker op Facebook en Instagram.

Facebook
Pinterest
Instagram

13 reacties

  1. Wat super leuk én natuurlijk gefeliciteerd! Heel leuk dat je over je zwangerschap gaat bloggen en ben heel benieuwd. Ik reis met je mee! Spannende tijd voor jullie. Kus

    1. Zo lief! Heb jouw toen zo leuk gevolgd en dat vond ik echt heel leuk! baby shoplogs en korte verhalen, zo leuk om ook later terug te lezen xxx

  2. Vind het echt geweldig voor je/jullie, nogmaals gefeliciteerd! Ik ken zoveel bloggers die ook zwanger waren en inmiddels moeder, super leuk om alle updates te lezen!

    1. Ja ik ben er echt dol op! Voor jezelf en voor familie ook erg leuk om iets uitgebreids te lezen, niet alleen het gaat goed haha! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *