Zwangerschapsupdate week 9-14

Inmiddels al dik 14 weken zwanger en het gaat super goed. Oké ik moet nog steeds meerdere keren per dag overgeven maar dat neem ik voor lief.

We hebben de 2e echo gehad en ook is het officieel bekend geworden dat we een kleintje verwachten! Zo ontzettend raar! Mijn uitgerekende datum is vastgesteld op 1 november nu, dit was voorheen 28 oktober. Nou ik vind alles best hoor, ik hecht niet zozeer veel waarde aan een uitgerekende datum. Hoeveel baby’s komen nou op die precieze dag zelf ter wereld.

18 april hadden we onze termijnecho, wat een verschil joh om te zien dat die kleine uk zo gegroeid is. Het kindje is bijna gewoon af als je even snel kijkt. Het was al lekker aan het trappelen en bewegen in mijn buik. Zo ontzettend leuk om te zien! Ook hebben we het hartje gehoord, ook weer een mijlpaal hoor.

De week erna mochten we weer langs de verloskundige, mijn bloedwaarden waren gelukkig goed en ook de uitslag van de NIPT test was goed! Hier wil ik later nog eens uitgebreid over praten. Zo kan ik net even wat beter uitleggen wat onze standpunten hierin waren. Tevens kregen we nogmaals het hartje te horen en ook vertelde ze me het een en ander over de komende weken en hoe snel mijn baarmoeder zou gaan groeien. Deze vond ze al wel erg groot, wat gelukkig wel een goed teken was.

9 mei hebben we de geslachtsbepalingsecho! OMG! Ik kan hier zo niet op wachten. Nu ik dit schrijf heb ik nog even te gaan, maar zodra deze online staat is het al geweest. Wij willen het die dag nog niet direct weten, mijn lieve vriendinnetje gaat een pinata voor ons vullen met de juiste kleur, blauw of roze. Die dag breng ik direct het briefje naar haar toe, zij vult de pinata en brengt deze vrijdagmiddag weer naar ons toe. Vrijdagavond 11 mei hebben we de gender reveal met onze lieve familie. We willen dit heel kleinschalig houden maar we gaan dit natuurlijk wel even uploaden diezelfde avond! Dan pas gaat het nog echter worden denk ik. Je kunt echt een band gaan creëren met je kleintje en voor het eerst ECHT op pad voor leuke kleertjes, oh wat kijken wij ernaar uit!

Wil je niks missen van ons? Volg foryourstyle op facebook en instagram <3

Wat denken jullie wat het wordt? Blue or pink what do you think?

 

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

  1. Spannend allemaal! Ik denk blue, maar pink is natuurlijk ook geweldig. Fijn dat je zwangerschap verder goed verloopt en zo te zien is het echt al een klein mensje. Prachtig!

  2. Gefeliciteerd met je zwangerschap. Wat een gaaf idee zo’n pinata! Lijkt me wel echt slopend omdat je het zelf nog niet weet en je vriendinnen dan wel. Maar dat maakt het ook weer extra leuk. Spannend spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *