Make-up sponsjes

Laatst kwam ik bij Kruidvat deze sponsjes tegen voor 2,99 per 2 stuks. Een grote spons voor bijvoorbeeld foundation of poeder en de kleine voor bijvoorbeeld concealer. De kleine is heel handig om overal goed bij te kunnen.

Zelf ben ik een echte freak wat betreft sponsjes, vooral de beautyblender is mijn favoriet! Ik test graag sponsjes uit vooral omdat ik altijd op zoek ben naar dupes van de beautyblender. Ik wil namelijk toch na een maand of 2/3 een nieuwe puur omdat je hem nooit echt helemaal schoon krijgt. Deze 2 voor 3,- zijn natuurlijk een hele leuke deal.

De sponsjes voelen echt intens lekker! Ze zijn totaal niet hard maar echt mega zacht en fluffy. Je kan ze goed inknijpen en dat vind ik echt super belangrijk. Ze veren goed terug en nemen ook flink wat water op. Ze vormen dus ook echt naar een grotere variant die je goed kunt gebruiken voor je foundation. Ze nemen goed de foundation op en kunnen ze mooi in de huid blenden. Echt ik ben zo super tevreden over deze sponsjes en ik zou ze zeker aanraden! Ze zijn te koop bij Kruidvat in een aparte stelling niet in het vaste assortiment voor als nog.

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *