Boy or girl

In de volgende blog kunnen jullie lezen over hoe het met me gaat en waar ik allemaal last van heb. Dit is een hele korte blog om te vertellen wat het geslacht van ons kindje is.

We hebben het door middel van een pinata gedaan, een van mijn liefste vriendinnetjes heeft dit geregeld en wat vind ik dat ontzettend lief! Nogmaals heel erg bedankt lieverd, ik weet dat je dit leest <3

Haar lieve dochtertje staat hier op de foto met het kaartje van de verloskundige/echoscopiste!

Ons kleine drolletje wordt dus een meisje! Oh wat zijn we blij, het had natuurlijk beide super leuk geweest! Maar een dochter is wel iets wat ik Dani ontzettend gun. Mijn vader en ik hebben zo’n leuke band en ik hoop echt dat ons kindje dat ook met hem zal hebben. Online shoppen wordt nu nog leuker en we kunnen op namen jacht. Ik heb wel een aantal namen die ik super mooi vind dus dat komt vast wel goed.

ITS A GIRL!!!!

Facebook
Pinterest
Instagram

16 reacties

    1. Ja was het ook echt hoor hihi! Nog steeds ontzettend rot helaas, er komt binnenkort een uitgebreid artikel online hierover. Lief dat je t vraagt xxxx

  1. Wat leuk!! Als moeder van een jongen én meisje, kan ik zeggen dat allebei even leuk en speciaal is. Maar het is zo leuk om gericht te kunnen shoppen enzo en nu ook gericht namen te bedenken.

    1. Nou inderdaad ik hoop stiekem in de toekomst toch ook een jongen te mogen krijgen hoor het lijkt me geweldig om beide mee te mogen maken x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *