Cadeautjes voor mama’s

Moederdag is natuurlijk al wel geweest en zelfs Vaderdag staat bijna voor de deur maar toch wil ik jullie even iets delen over mooie items waar je je moeder blij mee kunt maken. Ongeacht of het nu haar verjaardag is, een trouwdag of noem maar op. Mama’s vinden dit serieus altijd heel erg leuk, het is een dierbaar geschenk waar je veel waarde aan kunt hechten.

Voor mama’s is het vaak moeilijk om cadeautjes te vinden, oké voor vaders vind ik het nog moeilijker maar eigenlijk is het altijd iets standaards dat je geeft. Je kiest snel voor een product die voor de hand ligt zoals een parfum of een pakketje van Dovè. Voor Moederdag heb ik mijn moeder uitgenodigd om met mij sushi te gaan eten ergens zodra ik me weer wat minder slecht voel. Ik probeer toch vaak net even iets anders uit te zoeken en niet zomaar met een bloemetje aan te komen.

Mijn moeder is pas in oktober jarig maar ik ben wel altijd bezig met het bedenken wat ik haar nu weer wil gaan geven. Wat ik zelf altijd heel erg leuk vind en graag krijg zijn sieraden, ongeacht welk merk en hoe duur het is. Het liefst wel met een persoonlijke boodschap of een betekenis. Zo kreeg ik laatst van mijn broertje een armbandje met een stamboom achtig bedeltje. Hij gaf deze aan mij omdat ik zwanger ben en we voor altijd een bloedband hebben, hoe lief. Als ik dit armbandje draag denk ik dus continu aan de betekenis.

Gegraveerde items zoals een mooie ring of armband vind ik ook altijd prachtig. Dit is toch iets wat je je hele leven kunt dragen en niet zomaar in de kast laat versloffen. Als ons meisje geboren is wil ik ook graag een mooie moederring. Een ring met haar naam er desnoods in gegraveerd lijkt me prachtig. Ik vond hele mooie items bij geefeenpersoonlijkcadeau.nl

 

 

 

 

 

*Advertorial

 

Facebook
Pinterest
Instagram

8 reacties

  1. Ik ben altijd gek op cadeautjes voor anderen uitzoeken. Vind het altijd superleuk om een origineel cadeau te vinden. Leuk dat jullie sushi gaan eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *