Ik testte Ardell producten

Ardell is al een tijd ontzettend populair en schijnbaar niet alleen van de nepwimpers ‘whispies’! Ik kon de trend natuurlijk niet voorbij laten gaan want ik ben zelf super fan van de Whispies. Ik zag bij Kruidvat deze double up mascara liggen en een brow filler. Ik nam ze mee en testte ze voor jullie…

De producten stonden in zo’n tijdelijk schap en waren geloof ik een euro of 6,7 per stuk. Ik kan helaas de prijs niet meer achterhalen omdat ze van de site zijn afgehaald.

 

 

De double up  volumizing mascara

Deze mascara vind ik in eerste instantie al prachtig aan de verpakking te zien. Ik ben dol op producten die mooi verpakt zijn, en voor die prijs zit het ook nog eens in een mooi doosje. Je weet gewoon dat het product niet is gebruikt door mensen, dat vind ik namelijk echt zo walgelijk.

De mascara zelf vind ik erg fijn, hij ligt lekker in de hand en geeft mijn wimpers zeker wel wat volume. Ik heb eigenlijk vaak dezelfde mascara’s waar ik mee werk en ik moet dus altijd even wennen aan het feit dat het een nieuwe is. Ze geven ze inderdaad wel meer lengte alleen had ik wel verwacht dat mijn wimpers iets voller zouden lijken, dat is namelijk bij andere mascara’s wel vaak het geval.

 

Stroke a brow 

Mijn wenkbrauwen zijn wel altijd een puntje hoor.. ik vind ze nooit mooi, dan te vol dan te dun. Ik kan ze gewoon ook niet mooi bijwerken met wat dan ook. Zelf gebruik ik graag de pomade van Anastasia maar ook daar worden ze niet bloedmooi van. Toch vind ik dat wel het fijnste werken. Maar toen ik deze tegenkwam wilde ik het graag een kans geven.

 

Je kan hier ontzettend fijne lijntjes mee zetten en hij werkt daardoor ook erg precies. De kleur is voor mij eigenlijk precies goed. Het komt ontzettend natuurlijk over waardoor het eigenlijk niet eens lijkt of je product op je wenkbrauwen gesmeerd hebt. Het enige jammere hieraan vind ik dat je het product niet kan opdraaien, ik ben erg bang dat dit heel snel zal gaan uitdrogen maar dat zien we tegen die tijd dan wel.

Hieronder  een foto van de make-up look met de producten van Ardell. Let aub niet op mijn hoofd, ik ben namelijk ontzettend ziek. Hier volgt snel een blogpost over…

 

Facebook
Pinterest
Instagram

7 reacties

  1. Ik vind de mascara super!! Had er 2 gekocht en ben heel tevreden. Nu zijn ze op en wilde ik nieuwe halen maar ze zijn er nket meer bij t filiaal waar ik was. Weet jij of de lijn er weer uit is? Of waar ik het zou kunnen halen??
    Groetjes Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *