Zwangerschapsupdate week 14-19

Daar zijn we weer, ondertussen ben ik alweer 19 weken en dus bijna op de helft. Het gaat ergens super snel maar aan de andere kant dat thuiszitten schiet niet echt op. Ik probeer de uren vooruit te kijken maar het gaat niet zo snel als ik zou willen.

Is even nadenken wat er allemaal is gebeurd de afgelopen weken.. In principe is er weinig veranderd en zit ik nog steeds aan de zware medicatie. Helaas willen ze me hier over een paar weken toch vanaf hebben omdat het simpelweg niet goed is voor de kleine meid. Ik ben wel heel benieuwd hoe dat zal gaan, sommige zeggen namelijk dat zwangerschap hg na een week of 20 sterk afneemt. Maar het is nu helaas nog steeds zo dat ik 1/2 keer overgeef zelfs met de medicatie. Ook eet en drink ik nauwelijks en is er eigenlijk nog niks bij in gewicht, ik ben natuurlijk bijna 10 kilo afgevallen.

Helaas moet ik naar de neuroloog omdat ik telkens verlammingen heb in mijn armen, handen en gezicht. Ook praat ik onzin en kom ik niet op de woorden die ik normaal zo kan vinden. Ze willen me dus daar even checken.

Ook is mijn urine weer getest en op kweek gezet. Deze week heb ik te horen gekregen dat de ontsteking nog steeds niet weg is maar ze liever geen medicatie meer willen geven. Ik moet het dus in de gaten houden en bedrust houden, mocht het toch ineens veel erger worden moet ik gelijk het ziekenhuis bellen en kan ik daar direct terecht. Het is allemaal weer wat hoor haha!

Wat wel een fijn puntje is in deze situatie is dat ik af en toe die kleine voel bewegen in mijn buik! Vanaf week 18 voelde ik al wat beweging, natuurlijk nog geen harde trappen of tikken maar je voelt wel dat er iets gaande is van binnen.

Ook hebben we haar naam sinds week 18 is die definitief! Het is wel heel erg fijn om dat te weten, ik bedoel dat geeft me toch een rustig gevoel!

 

Ik neem jullie graag weer mee de volgende keer in mijn zwangerschap!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

  1. Wat ontzettend naar dat je dit allemaal doormaakt! Je wilt zo graag van je zwangerschap genieten, maar tegelijkertijd zit deze narigheid dat natuurlijk nogal in de weg. Heel veel sterkte! Ik hoop dat de afspraak met de neuroloog je uitkomst biedt ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *