Wat zijn voor mij echte zwangerschaps essentials

Voor iedere zwangere is het natuurlijk anders.. de een maak je blij met een grote bak patat of een kroket en de ander wordt al blij van een opgeruimd huis doordat ze een nieuwe stofzuiger hebben aangeschaft tijdens de zwangerschap. Vandaag wil ik jullie wat van mijn zwangerschaps Essentials delen. Wat helpt mij enorm en waar ben ik echt heel erg blij mee!

Waar ik als allereerst echt heel erg blij mee ben en misschien is dit iets te veel informatie maar ik ben echt heel erg blij met deze toiletkruk van No sweat. Hij werkt super goed voor je stoelgang, zeker nu het allemaal iets lastiger gaat van voorheen. Jullie weten allemaal wel hoe het met mijn darmen gesteld is ondertussen. Mijn darmen hebben nog echt die behoefte gevoeld om mee te werken tot 2 jaar geleden. Nu werken ze dus wederom niet mee en kan je wel een extra steuntje gebruiken, je hebt het al zwaar genoeg zou ik zeggen. Door deze kruk is je houding beter op de toilet waardoor het serieus een stuk makkelijker gaat en minder moeite kost. Wat een simpele kruk eigenlijk al kan doen is echt bizar. Trouwens een ‘normale’ kruk werkt niet zoals deze, dat kun je hier lezen.

Ook ben ik super blij met mijn voedingskussen, die kleine is er voorlopig nog niet maar wat vind ik dat een uitkomst. Sinds dat ik een week of 10 zwanger ben slaap ik met zo’n lange slurf in bed. Ja echt het is gewoon hilarisch, het lijkt wel een barricade tussen Dani en mij in. Dat ding neemt het halve bed in beslag maar ik vind het heerlijk. Ik ben een echte buikslaper en ik merkte gewoon dat het niet meer lekker lag en ik steeds op mijn buik draaide waardoor ik ’s ochtends wakker werd met enorme steken in mijn buik, dat is nu helemaal verdwenen.

Mijn laatste redmiddel tijdens de zwangerschap is denk ik wel de medicatie die ik mag gebruiken. Voor alsnog mag ik deze gewoon nemen en dat vind ik echt heel erg fijn want ik geef een stuk minder over. Oké de klachten zijn natuurlijk niet over maar gewoon het minder spugen is al erg fijn. Je voelt je daardoor misschien wel iets beter dan dat je normaal zou voelen. Helaas moeten we dit over een aantal weken toch gaan afbouwen want deze zware medicatie is natuurlijk niet goed voor de kleine. Ik ben benieuwd hoe het dan zal gaan..

 

*advertorial

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *