Eyecatcher voor de babykamer

Nu we weten dat het een meisje wordt zijn we natuurlijk door het dolle heen. We shoppen ons klem via alle online sites. Doordat ik nu thuis zit heb je nog meer tijd om dat soort dingen te doen en alvast een beetje rond te snuffelen voor spulletjes voor de babykamer.

De babykamer zelf hebben we al, maar de aankleding is natuurlijk nog wel even een dingetje! Ik wil het niet al te kleurrijk, en Dani gelukkig ook niet. Wij zijn dol op mooie natuurlijke tinten, wie weet een beetje goud en wat licht roze maar dat is het dan wel hoor. Wij zijn niet zo van de felle kleuren of diertjes behang. Nee wij houden het liever wat natuurlijker en schattiger.

Dit super leuke rekje komt van EMOB en hij is van Childhome, we zijn verliefd! Hij past helemaal perfect de stijl van het kamertje met de natuurlijke tinten en houten items. Het is dan ook een echte eyecatcher als je het kamertje binnen loop.

 

Wij vinden het ontzettend leuk om er nu al kleding items aan te hangen. Wij hebben natuurlijk ook nog een kledingkast waar al veel in hangt maar echt mooie items die bij het kamertje passen mogen best wel op dit rekje hangen. Het is gewoon zo ontzettend lief om dat te zien zodra je de deur opendoet.

Langzaamaan gaan wij toch beginnen met de items neerzetten en goed inrichten. Het gaat natuurlijk nog niet zo goed met mij en ze durven ook niet te zeggen hoe het verloop zal zijn. Wij willen daarom extra alert zijn hierop! Dan staan de spullen misschien maar eerder klaar, ook helemaal niet erg. Wij willen gewoon niet onverwachts overvallen worden, dat we dan ineens halsoverkop van alles moeten kopen of omgooien in huis. Nu alvast gewoon een beetje rust en regelmaat haha! Ze verkopen ontzettend veel leuke producten bij EMOB, niet alleen babyspullen maar ook spullen voor de keuken, decoratie of bijvoorbeeld producten voor je slaapkamer.

Zodra het kamertje een beetje af is en er leuke spulletjes in staan zal ik een update daarover plaatsen.

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *