Coco clean

Daar is ie dan! Het fenomeen onder het tandenbleken. Ik bedoel je ziet het overal en natuurlijk moest ik dit ook testen. Van Coco clean ontving ik een fles naar keuze, ik koos voor de mint variant, ik bedoel dat lijkt me toch het lekkerst en hoogstwaarschijnlijk nog lekker fris.

Ik wist al wel een behoorlijke tijd dat kokosolie voor alles en nog wat te gebruiken was. Ik gebruik het voor het reinigen van mijn huid en ook kun je er blijkbaar goed je tanden mee bleken. Dit heb ik tevens nog nooit gebruikt voorheen maar nu kon ik er niet meer omheen. Ik testte de Coco clean mint voor natuurlijke witte tanden.

Het resultaat bij anderen was verbazingwekkend en ook ik ben echt dik tevreden. Het is natuurlijk wel even wennen om met iets te spoelen wat je normaal eigenlijk niet doet. Je gebruikt 10 ml, dat is 1 dopje met kokos. Je moet de fles wel even onder de warme kraan houden zodat het vloeibaar wordt. De ene keer is die bij ons wel weer hard geworden maar de andere keer is het zo warm en is het product gewoon al vloeibaar.

Het moet wel een vorm van je routine worden, soms vergat ik het wel eens. Maar wen er gewoon aan dat je het gebruikt na het tandenpoetsen.  Op deze manier gaat het gewoon mee in je routine en vergeet je het niet. Na een week kan je al resultaat zien en dat is best verbluffend vind ik.

Mijn mening

Nou ik was zeer verbijsterd over het goede resultaat… Ik zag natuurlijk al het een en ander bij collega bloggers maar dacht ja die hebben echt al witte tanden. Het zal wel de belichting of iets dergelijks zijn. Maar na een week zag ik toch bij mezelf al resultaat, de gloed leek witter en mijn tanden voelden gladder aan. Na 2 weken zag ik toch echt een stuk wittere tanden dan voorheen. Gek eigenlijk, ik denk dat de aanslag gewoon van mijn tanden af is gegaan en ze gewoon wat egaler zijn. Ik heb nu nog ongeveer een halve fles over en ga het lekker opmaken.

 

Het resultaat

Links is voor en rechts is na 1 week ongeveer. Het is ontzettend moeilijk om vast te leggen op camera omdat ik niet alleen een close up van mijn tanden wil doen. ( ik heb lelijke scheve tanden) Dus ik hoop dat het op deze manier overkomt. Maar believe me je ziet echt een witte gloed in plaats van een gele gloed.

Dit product zal ik dus zeker aanbevelen en opnieuw gebruiken! Volg Coco clean ook zeker!

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *