Nieuwe baby items

Ja daar zijn we weer! Dit keer met een aantal leuke items die ik met jullie wil delen.

Van Petit bandit ontving ik super leuke handgemaakte items. Een speenkoord en een bijtring, helemaal zelfgemaakt en ontworpen. Ik vind het gewoon super tof dat het niet zo standaard is en zeker niet goedkoop eruit ziet. Ik vind het houten effect juist onwijs leuk. Ze verkopen tevens ook andere handgemaakte baby artikelen zoals een babygym, bijtringen en babynestjes. Mocht je iets leuks willen wat net even anders is neem dan zeker een kijkje!

Het pakje wat op de foto te zien is komt van Emile et Rose en hebben we gekregen van mijn moeder bij onze gender reveal party. Ik vind deze ook zo lief dat we deze waarschijnlijk als eerste pakje gaan gebruiken.

De sokjes zijn van prenatal en ik ben echt dol op die roesjes! Je smelt toch hiervan haha! Heel leuk om te combineren met wat dan ook. Ik ben echt zo verliefd erop, deze hebben we zelfs nog in meerdere kleuren.

Het knuffeltje is van happy horse en vind ik heel erg lief om mee te nemen naar het ziekenhuis zodra ik ga bevallen. Ik vind deze zo schattig omdat hij gewoon klein is makkelijk om even in je tas te stoppen.

Ik ben va plan dit vaker te gaan doen en ook mijn Aliexpress aankoopjes te laten zien via meerdere blogposts!

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *