Make-up revolution highlighter palette soph x

makeup revolution, soph x,

Make-up revolution heeft naar mijn mening altijd prachtige palettes en mooie producten. Deze dus ook! Dit is een highlight palette de soph x. Hij kostte 8,95 en is bijna overal online te verkrijgen en zelfs in bepaalde winkels van Kruidvat of Etos te koop.

Voor dit geld krijg je een heleboel prachtige highlighters die je look helemaal afmaken. De prijs vind ik onwijs goed voor het aantal highlighters die je krijgt. Hiermee kun je eindeloos combineren en er zit voor ieder huidstype wel een tint in die perfect matcht.

 

Met deze 8 tinten kun je dus zeker een hele tijd vooruit. De kleuren die erin zitten vind ik zelf echt allemaal prachtig. Het liefst gebruik ik wel een tint die goud/beige is van kleur en niet te roze, dat staat me gewoon echt niet super mooi. Voor mij zou de bovenste rij echt helemaal toppie zijn.

Alle highlighters zijn super gepigmenteerd en geven echt veel product af, hier ben ik altijd wel dol op. De producten van make-up revolution zijn sowieso altijd erg goed naar mijn mening. Zoals hieronder te zien is zie je wel dat het erg mooi overkomt. Nu is mijn huid wel behoorlijk verkleurd en je ziet de bovenste kleur rechts dus ook niet op mijn arm (helemaal rechts) ik ben net iets te bruin om het resultaat goed te zien op mijn arm. Op mijn huid komt hij wel ontzettend mooi over. Op instagram komen hier foto’s van online, dus als je benieuwd bent.

Jullie hebben denk ik wel door dat ik dol ben op de producten van make-up revolution en zeker de paletten. Mijn highlighter stash is behoorlijk gegroeid met deze aankoop, maar ik ben wel echt mega blij hiermee en zal hem zeker aanraden.

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *