Proud mama

Nog niet echt natuurlijk maar zo voelt het al wel. Ik ben nu al een soort van proud mama en dat mag gezien worden!

Ik wil jullie graag mijn nieuwe items laten zien van Proud mama. Ik ontving van hen super mooie zwangerschapskaarten waarmee je je zwangerschap kunt vastleggen. Diverse kaarten in diverse tinten, normaal ben ik niet zo van het cliché fotograferen maar dit vind ik toch echt wel heel leuk. Het is natuurlijk prachtig om foto’s te maken waar je later vol bewondering naar terug kan kijken. Ik bedoel maar hoe vaak zal je zwanger gaan zijn, niet ieder jaar natuurlijk.

Ook deze sieraden zijn ontzettend mooi, een sieraad vind ik altijd prachtig. Omdat het natuurlijk niet helemaal vlekkeloos verloopt wil je graag positiviteit om je heen. Met deze prachtige sieraden word ik extra blij en gelukkig. Ik denk zo vaker aan ons meisje en dat maakt het veel dragelijker. Ik word  telkens blij als ik ernaar kijk.

 

Wat vinden jullie van de sieraden en de kaarten?

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *