Ambassadeur Twistshake

Vanaf nu ben ik ambassadeur van Twistshake en ik wilde graag mijn ervaring hiermee delen en natuurlijk de kortingscode, niet te vergeten.

Met de code ‘foryourstylenl’ ontvang je 20% korting op de nieuwe vaste collectie van Twistshake en 60% korting op de neon collectie.

Wat ik zo leuk vind aan de bekers en tablewear van Twistshake is dat het unieke kleuren zijn, niet een standaard doorzichtige witte fles. Nee, juist roze of zwarte en zelfs gouden bekers en flessen voor je kleintje. Van 0-4 jaar hebben ze allerlei accessoires en handige artikelen voor jouw kleintje. Ook zijn alle items bpa vrij wat ik ook altijd echt een pluspunt vind.

Houd mijn insta in de gaten voor leuke foto’s van de mooie producten 🙂

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *