Kraamgebak? Geboortehapje? Of hoe je het wil noemen..

Nu ik al aardig op weg ben richting de 30 weken moest dit artikel er toch een keer van komen, wat gaan wij de visite geven?

Wij zijn altijd van net iets aparts en anders doen dan doorsnee. Beschuit met muisjes zal ik sowieso in huis hebben maar toch wil ik ook iets heel anders erbij geven of neerzetten op tafel. Het moet natuurlijk wel een feestje worden, ons prinsesje moet een groots onthaal krijgen!

Waarschijnlijk geven wij de visite mini cupcakes met een beetje slagroom en wat muisjes daaroverheen gestrooid. Omdat ik zoveel thuis ben moet ik wat met mezelf en besloot dit te gaan maken. Allerlei hapjes en kleine snacks om op tafel te zetten.

Ik vind het zelf ontzettend leuk staan, zeker op een etagère of iets dergelijks. Ook lijkt het me heerlijk om wat lange vingers te dopen in chocolade en daar muisjes overheen te strooien.

 

 

Hebben jullie misschien nog leuke ideeën?

Facebook
Pinterest
Instagram

12 reacties

  1. Hier ben ik eigenlijk nog helemaal niet mee bezig. Leuk om over na te gaan denken :-). Een vriendin van mij had van de bakker mini Bossche Bollen met daar overheen de muisjes. Was ook een leuk en lekker idee.

    1. Ja die tompouces had ik ook gezien heerlijk haha! Lange vingers worden bij mij een beetje taai ofzo en eigenlijk wil ik het voorbereiden of al in huis hebben haha!

  2. Leuk om extra uit te pakken! Een collega van me had tompoucen (die natuurlijk al roze zijn), en om het nog feestelijker te maken had hij er ook nog eens roze muisjes over heen gestrooid op de zijkanten.
    Ik zelf heb het lekker makkelijk bij beschuit met muisjes gehouden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *