Nieuw baby item van ikbenzomooi

Ik ben dol enthousiast over dit te leuke item van ikbenzomooi! Hoe tof is deze wipper!

Dit te leuke item is de Bababing Rockout Rocker 2 grey twill. Een super leuk wippertje van 0-9 maanden. Hij kost 59,99 en is mega handig in gebruik. Dit wipstoeltje is verstelbaar in 3 standen waardoor je je kindje kunt laten liggen, iets rechterop kan zetten en bijna kan laten zitten. Multifunctioneel dus, je kan zelfs je kindje een hapje erin geven mocht hij of zij oud genoeg zijn. Ze kunnen er in slapen maar ook lekker gewoon relaxen.

Dit stoeltje weegt maar 3 kg en is mega handig om mee te nemen en op te bergen. Hij kan helemaal plat worden met 1 druk op de knop. Met de bovenste knop is hij te verstellen in de 3 standen. Doormiddel van de 5punts gordel is hij mega veilig en direct geschikt vanaf de geboorte.

Er zit een speelboog bij die je kunt schuiven over de randen van het wippertje met leuke speeltjes eraan. De stof is erg zacht en kan gewoon gewassen worden of natuurlijk met een doekje worden schoongemaakt.

Ik ben onwijs benieuwd wat ons meisje ervan gaat vinden, ik kan namelijk echt niet wachten tot ze erin ligt. SMELT SMELT!

EXTRA INFO

Ook hebben ze een onwijs tof event, het birds en feathers event op 21 en 22 september aanstaande. Met diverse modeshows, food & drinks, pop-up stores, stylingadvies en veel meer. Voor meer informatie kun je hier klikken! Ze zijn namelijk nog opzoek naar kindjes die kunnen figureren. Of wil je kans maken op het prijzenpakket? 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *