Zwangerschapsupdate 23-28 weken

Ja we gaan alweer richting het laatste trimester.. Opeens schiet het toch al aardig op en komen er lichtelijke zenuwen. Niet voor wat er komen gaat maar we zijn gewoon zo nieuwsgierig naar haar. Hoe zal ze er ongeveer uitzien en op wie zal ze het meest lijken. Wij kunnen echt niet wachten!

Ondertussen zijn we natuurlijk niet alleen een paar weken verder, maar ook meerdere ziekenhuisbezoeken en visites bij de verloskundige. Ik slik helaas nog steeds medicatie voor de misselijkheid, de zofran. Een echt paardenmiddel volgens artsen en apothekers. Dit werkt vooralsnog super goed en hierdoor kan ik fatsoenlijk eten en drinken. Dat is zeker met dit warme weer mega fijn want hallo 30+ graden voor meerdere weken achter elkaar is niet heel erg fijn voor een zwangere die van alles mankeert hoor haha.

De kleine doet het gelukkig erg goed en dat is natuurlijk het belangrijkste! Ze trappelt er lekker op los en wij genieten daar dan ook enorm van.

Helaas zijn mijn bekken ook gaan meespelen, door de bedrust is het natuurlijk van belang niet al te veel te ondernemen. Alleen nu is het probleem dat zitten niet echt lekker is voor mijn bekken. Ik ontving een paar weken geleden al een luchtring om op te zitten. De rode donut maakt mijn dag iets beter waardoor het minder pijn doet door de dag heen. Met lopen heb ik dan juist minder last, alleen dat raden ze niet aan vanwege mijn laagliggende placenta.

Met 30 weken bekijken ze nogmaals mijn placenta om te zien of hij omhoog is gegaan, wat ik natuurlijk van harte hoop. Ik zou zo graag vaginaal bevallen! Ook gaan ze haar groei nogmaals bekijken en we gaan een plan maken omtrent de bevalling. Hoe gaan de verdere weken verlopen? Moet ze eerder gehaald worden? Hoe gaan we het nog uitzingen? Noem maar op, ik ben erg benieuwd en hoop ook tegen die tijd bezig te zijn met wasjes draaien en de laatste puntjes op de i te zetten. Zelf ben ik 4 weken te vroeg geboren, mijn moeder 3 weken en mijn oma is zelfs voor de 6e maand al ter wereld gekomen. Het hoeft natuurlijk niet erfelijk te zijn maar we moeten daar ook maar rekening mee houden.

Ben je benieuwd naar nog meer updates? volg dan zeker Foryourstyle.nl even op Instagram!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *