STOX

Mijn ervaring met Stox deel ik nu pas met jullie, maar ben zeker onwijs enthousiast om alvast met de deur in huis te vallen.

Een tijdje geleden al ontving ik de Stox werk sokken die ervoor zorgen dat je geen vermoeiende benen krijgt aan het eind van de dag mocht je staand of zittend werk hebben. Zeker bij een beroep wat je doorgaans staand uitvoert merk je dat je moeite krijgt met opstaan of het gevoel van zware benen door de dag heen.

Deze sokken zorgen ervoor dat je minder last krijgt van dit soort kwaaltjes doordat je benen de maximale hoeveelheid zuurstof krijgen en de bloedcirculatie veel beter is geregeld. Hierdoor heb je ook veel minder kans op spataderen doordat de afvoer van vocht en bloed goed doorstroomt.

Ik vind de sokken ontzettend fijn zitten en merk echt dat mijn benen minder vermoeid aanvoelen, zeker nu tijdens de zwangerschap vind ik het ook erg fijn om dit te gebruiken. En even afkloppen maar ik heb absoluut geen vocht nog in mijn benen of voeten en dat in dit hete weer. Ik heb dus de werksokken, deze kosten 29,95 en zijn voor alledaags gebruik maar ook zijn ze er in meerdere soorten en maten. Ze zijn tevens ook fijn te gebruiken in vliegtuigen, zeker nu iedereen massaal op vakantie gaat.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *