Wereldkaart op canvas

Een hele tijd geleden alweer mocht ik een super toffe wereldkaart bestellen bij Canvas Company. Helaas door de ziekenhuisopnames en bezoeken schoot het er steeds bij in en was er nauwelijks tijd om dit artikel te schrijven. Toch wil ik jullie dit graag laten zien, ik bedoel hoe tof zijn wereldkaarten!

Al een paar jaar wilden wij een wereldkaart om ons huis op te fleuren. Ik was ook super enthousiast toen ik deze ontving. De afmeting is 100×150 en dus mega groot! De foto die ik nu gebruikt heb is van hun eigen pagina. Zodra wij voor de onze een mooie plek hebben gevonden om hem op te hangen, waarschijnlijk op onze hoge grote zolder, plaats ik hier natuurlijk foto’s van op Instagram.

Zo’n kaart geeft je huis zoveel meer sfeer en karakter vind ik zelf. Als ik ernaar kijk denk ik altijd aan onze vakanties op de een of andere manier, dat maakt me echt super blij! Je kunt bij fotocadeau niet alleen foto’s van wereldkaarten bestellen, maar ook allerlei andere foto cadeau ideeën. Ik vind het voor mezelf ontzettend leuk, maar ik denk dat zoiets ook onwijs leuk is om cadeau te doen aan iemand anders. Het is een speciaal en persoonlijk idee om met zoiets aan te komen zetten. Ik houd van originaliteit, een dikke score wat mij betreft! Je kan namelijk ook een foto afdrukken op hout! Dat staat zo tof in je interieur!

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

  1. Gaaf! Ik heb laatst bij de Action voor mijn vriend ook een wereldkaart gekocht (€1,50!) Hierop kan hij de landen waar hij is geweest ”openkrassen”. Een soort kraslot idee. Ook echt super leuk! Wij zijn nu aan het wachten op ons eigen huisje en dan komt hij zeker aan de muur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *