Aeromoov | instant travel cot

Ons kleintje is natuurlijk nog niet geboren maar toch ontvangen wij super veel leuke items alvast voor haar! Zo ontvingen wij dit geweldige bedje waar ik stiekem ooit al op hoopte. Ik ben namelijk onwijs fan van Aeromoov/Aerosleep. Sinds ik in een babywinkel werk kom ik met veel merken in aanraking en dit merk trok direct mijn interesse.

Dit instant travel bedje is niet alleen mega snel en handig in elkaar te zetten maar ook super praktisch mee te nemen voor onderweg. Het is een soort combi van een box en campingbedje ineen die heel handzaam is en niet lomp groot. Dit bedje is in 30 seconden opgezet en opgeruimd, echt ideaal zeker met een schreeuwend kindje naast je. Omdat hij zo makkelijk mee te nemen is gebruik je hem waarschijnlijk super vaak. Ga je ergens even op bezoek kun je deze zo meenemen, een hotelovernachting? geen probleem je hebt toch dit bedje.

Het is geschikt tot een gewicht van 15kg, en de afmeting van het matrasje wat erbij zit kun je gewoon gebruiken met een hoeslaken 60×120 ideaal vind ik.

Is je kindje nog erg klein dan kun je er een laag in ritsen zodat hij of zij wat hoger ligt en je er makkelijk bij kan. Mocht je kindje wat gegroeid zijn dan is het veiliger de laag te verwijderen en het matrasje onderin te leggen zodat jouw kindje veilig ligt en er niet kan uitvallen. Tevens is deze ook te gebruiken als box op de laagste stand.

Het bedje is mega makkelijk en licht verpakt in een grote platte tas. Wat ook wel fijn is om te weten.. dit bedje kan eigenlijk niet omvallen terwijl hij toch zo licht is.

Je hoort het denk ik al, dit travel bedje vind ik echt ontzettend fijn, ik kan niet wachten tot ze hierin ligt!

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *