Schattige babykleertjes

Jongens ik kan dit niet aan… mijn nesteldrang wordt steeds meer en ik kan niet wachten haar vast te houden en haar alles te geven in het leven! Wat is het toch bijzonder om zwanger te zijn en nu écht dingen speciaal voor haar te kopen in plaats van alleen te kijken.

Bij schattige babykleertjes mocht ik super leuke dingen uitzoeken en die wil ik jullie graag laten zien! Want wauw, ik heb hier onwijs veel reacties op gekregen omdat het gewoon simpelweg prachtige items zijn!

De items die ik gekozen heb zijn eigenlijk 2 setjes, 2 broekjes en 2 shirts zodat ik gewoon wel kan mixen en matchen maar toch iets heb om eventueel samen aan te trekken. Ik koos artikelen van Noppies! Ik ben echt zo verliefd op de mooie spullen van Noppies, kwalitatief is het gewoon super goed en ook het materiaal is prachtig. Maar bovenal het zit gewoon super mooi bij baby’s en is comfortabel.

Het eerste setje is een té gek broekje met strepen en een wash, ik ben hier zo dol op! En een lief shirt met een haas erop. Ik vind dit bij elkaar alleen al helemaal geweldig maar ook kun je het heel stoer maken door een leuk jasje erover of lieflijk door een strikje en sokjes met een kantje eraan. Het broekje shop je hier!

 

Het 2e setje is net even anders, ook een basic shirt zodat je het lekker door kunt dragen en een broekje die niet alleen in de winter leuk is maar ook in het voorjaar zou kunnen. Ik heb de producten gekozen in maat 62, zelf hadden we nauwelijks nog spullen in 62 omdat we gewoon niet weten wanneer ze dat aan zou hebben. Ze schatten haar bij geboorte op 6 pond maar wie weet zitten ze er zo naast en heeft ze in het voorjaar een hele andere maat. We hebben het dus een beetje gegokt zodat het in de winter kan en eventueel in het voorjaar!

Bij schattige babykleertjes shop je zo makkelijk online en je hebt het direct de dag erna in huis. Ideaal dus als ze toch groter of kleiner wordt geboren dan gedacht. Met 1 klik op de knop heb je iets besteld en kun je de dag erna gelijk genieten van je kleine frummel in te leuke kleding!

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *