Manuka honey whitening crème

Manuka honey is eigenlijk een merk wat ik niet kende. Ik verdiep me zelf niet zozeer in allerlei huidproducten, de grote namen ken ik natuurlijk wel maar daar houd het wel bij op.

Deze crème heet de whitening crème, niet omdat hij je wit maakt eigenlijk maar hij zorgt voor een egale huid. Dus vlekjes of rode plekken worden hiermee verminderd. Je hebt allemaal wel eens een litteken of een donker vlekje die enorm opvalt doordat je huid voor de rest er prachtig uitziet. Met deze crème wordt je huid geëgaliseerd en zorgt dus voor een vermindering van deze oneffenheden.

Wat ik heel erg belangrijk vind aan deze crème is dat het een natuurlijk product is. Er zitten geen parabenen in, geen toegevoegde oliën en niet getest op dieren! Dat vind ik echt een score en word ik dan ook blij van.

De geur is heerlijk en ruikt zoals de naam al zegt naar honing, het is namelijk gemaakt met behulp van de natuur, de bijtjes.

Het heeft op mijn huid enorm veel effect, het is een lekker smerende crème en door de handige flacon is het makkelijk en hygiënisch aan te brengen. Mijn huid is zichtbaar wat frisser om te zien en ik gebruik hem eigenlijk nu nog maar een week 1 keer per dag.

Ben je dus opzoek naar een mooi product die lekker natuurlijk is? Dan is dit merk zeker een goede tip. Je kunt het hier bestellen voor een prijs van 15,25

Facebook
Pinterest
Instagram

6 reacties

  1. Niet getest op dieren! Yes! Klinkt echt als een top-product. Een egale huid is iets waar ik mijn hele leven lang al van droom, dus zeker iets dat ik ook eens wil uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *