De koffiejongens

Mijn vriend is dol op koffie, ik daarentegen ben niet zo’n hele grote koffieliefhebber. Oké ik moet toegeven een heerlijke lungo met opgeklopte melk kan ik niet weerstaan. En vergeet ook niet de heerlijke karamel achtige koffie smaken, hmmm.

Ik ontving een proefpakket van de koffiejongens met daarin meerdere cupjes die geschikt zijn voor jouw Nespresso apparaat. Wij gebruiken nu een aantal jaar al ons Nespresso apparaat er zijn daar super blij mee. Wij hadden eerst een DeLonghi machine met verse bonen maar toch dat werkte niet helemaal zoals wij hadden gehoopt. De Nespresso machine is zo makkelijk en handig in gebruik en met de melkopschuimer erbij is het helemaal genieten.

De cups van Nespresso zelf zijn best prijzig en niet overal te verkrijgen, wat ik soms best lastig vind. Ik kies dan toch vaak voor een goedkoper alternatief zoals een eigen merk van een bepaalde supermarkt. Helaas is de smaak echt een stuk minder en ook de cups worden niet goed gepakt door de machine. Deze cups daarentegen werken super goed in ons apparaat en de smaak is heerlijk!

Je kunt ze bestellen en de dag erna zijn ze in huis, het kost 12,95 voor 60 cups ipv 24,- voor 60 Nespresso cups. Een enorm verschil alleen al! Maar dan hebben we het ook nog niet gehad over de leuke uitstraling van deze cups, eerlijk iedere vrouw is hier toch dol op!

Facebook
Pinterest
Instagram

10 reacties

  1. Dit klinkt wel heel fijn, ook omdat ze een stuk goedkoper zijn! Ik probeer de laatste tijd minder koffie te drinken haha en ik lust het ook alleen met melk of in zo’n speciaal smaakje zoals caramel. Ons koffiezetapparaat is wel bijna aan vervanging toe, dus wie weet dat we dan voor Nespresso kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *