Nieuwe items van Twistshake

Zoals jullie wel weten ben ik ambassadeur van Twistshake!

Ik ontvang dus eens in de zoveel tijd wat leuke items van ze, vorige keer was dit een fles en een sippy cup en dit keer een bestekje en een bord. Ons meisje is al flink in de maak natuurlijk en het gaat niet lang meer duren voordat ze er zal zijn. Toch heeft ze in principe nu nog niks aan het bestekje en het bordje, maar zodra ze gaat eten gaan we dit zekers te weten gebruiken. De kleur zwart is natuurlijk al helemaal mijn ding maar het heeft nog veel meer voordelen.

Ze zijn BPA vrij en anti slip waardoor ze niet over de tafel glijden. Ook heb je een deksel hierbij zodat je eventueel het bord nog kan afsluiten mochten ze niet alles ophebben of je wilt het gewoon nog even warm houden. Het is dus met de deksel ook mogelijk om het mee te nemen in je tas, wat ik best wel een fijne bijkomstigheid vind.

Het lieve kinderbestekje vind ik zo top! Het is zo super klein voor de kleine handjes en ook hier zit weer anti slip op. De vorm is ergonomisch aangepast zodat het goed is om te leren eten op deze manier. Ook zijn ze natuurlijk niet zo scherp als ‘normaal’ bestek. Ideaal als je kindje zelf wilt eten en jij het nog een beetje veilig wilt houden.

Het is trouwens verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Met de code ‘Foryourstylenl’ krijg je 20% korting op het basisassortiment en 60% op de neon collectie.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *