Mijn huid tijdens de zwangerschap

Sommige vrouwen krijgen een prachtige glow, dik haar en stralen van oor tot oor. Helaas werkt een zwangerschap voor mij anders. Ik zie er toch echt niet zo uit..

Je kent de verhalen wel, die prachtige vriendin is zwanger en wordt daardoor nog knapper. Je buurvrouw is zwanger en komt geen kilo aan terwijl de andere nog lekker doorsport en nog nooit zo lekker in haar vel heeft gezeten. Helaas is dit voor mij allemaal even wat minder waar haha. Ik zie er niet uit als een supermodel en die glow is al helemaal ver te zoeken. Je kunt beter zeggen dat mijn lichaam zo op is dat ik zwarte kringen tot mijn kin heb en mijn huid is echt verschrikkelijk. Niet qua puisten of iets dergelijks maar gewoon het ziet er grauw uit en kan wel een boost gebruiken.

Laten we het dan nog maar niet hebben over mijn haar. Het is geler dan geel en heb ontzettend veel last van haaruitval. Het is niet meer zacht of glanzend maar mega dof. Ja weetje wat doe je eraan! Laten we hier over een paar maanden maar om lachen. Tot die tijd probeer ik mijn huid zoveel mogelijk te verzorgen en te hydrateren.

Iemand nog goede tips voor fijne huidverzorging voor een gemengde/gevoelige huid?

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

  1. Wat balen dat je zo’n last hebt van deze dingen door de zwangerschap! Ik heb zelf voor nu (nog) geen kinderwens, maar ik zou wel echt bang zijn dat mijn acne van vroeger weer helemaal terug zou komen door alle hormonen. Zelf vind ik de Earthline lijn met vitamine E die je bij Holland & Barrett kunt kopen wel heel fijn, omdat het natuurlijk is en er niet allemaal rommel bij in zit. Of dat voor jou ook werkt durf ik niet te zeggen.Zachte verzorging lijkt mij in ieder geval wel een goed idee als je huid gevoelig is.

  2. Een goede tip… Ik zou momenteel je huid lekker blijven insmeren met een crème die ook een geur heeft die ook ontspant. Ik denk dat je daar het meeste baat bij hebt. Zo een zwangerschap is hard werken en vergt veel van je lichaam. Het is een topsport op zich. Maar na een tijdje herstelt alles weer, je lichaam zal al die vervelende hormonen een keer kwijtraken. Het duurt even, maar komt vanzelf goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *