Kledingsetjes voor onze uk

Wij hebben best een uiteenlopende smaak en vinden dus best veel leuk. Ook heel veel niet hoor haha.

Plaatjes en overdreven teksten en dat soort dingen zijn niks voor ons. Wij houden absoluut niet van kinderachtige printjes zoals Sesamstraat, Frozen en Mickey Mouse. Heel leuk als je dat natuurlijk wel super vind maar wij houden er gewoon niet zo van. Ook hele felle kleurcombinaties zoals felblauw, geel en groen gecombineerd is niet helemaal ons ding.

Als ze een kleintje is vind ik het mega schattig om haar Spaanse pakjes aan te trekken in lichte kleuren zoals beige, roze en wit. Mocht ze groter worden vind ik het ook echt heel stoer om haar jeans kleding aan te trekken en te combineren met zwart. Heel divers dus, van kraagjes tot zwarte kleding en een toffe muts.

Hieronder een aantal setjes die wij super leuk vinden!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

  1. Allereerst heel erg gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Ik ben heel lang weinig aan het bloggen geweest, vandaar dat ik zo laat weer wat op je blog kom schrijven. Vervelend dat je zwangerschap zo zwaar is. Ik kan me voorstellen dat je dan niet kan wachten totdat jullie je kleintje in de armen kunnen sluiten. Leuke kleertjes heb je gevonden. Grappig dat je niet alleen maar gaat voor schattige kleertjes maar ook houdt van wat stoerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *