Feitjes over mij

Het is alweer even geleden en er komen vooral veel baby gerelateerde artikelen online maar nu is het even tijd voor iets anders. Namelijk een aantal feitjes over mij, wie ben ik wat doe ik en wat wil ik nog verder in de toekomst. Ben je benieuwd blijf lekker lezen 🙂

 

 • Mijn
 • Mijn naam is Charèl en ben 23 jaar.
 • Werkzaam in een babywinkel.
 • Ik ben 2 dagen in de week nanny voor 2/3 kindjes.
 • Al bijna 6 jaar samen met Dani oftewel Daniël.
 • Ik word heel blij van georganiseerd zijn. Als ik boodschappen heb gedaan en alles netjes heb neergezet in mijn kasten ben ik dolgelukkig.
 • Al 2,5 jaar blog ik op Foryourstyle.nl en deel dagelijks mijn leven op Instagram.
 • In de toekomst willen wij graag een huis kopen.
 • 13 jaar lang heb ik paardgereden
 • Mijn mening is dat je mensen moet laten gaan in je leven als ze niks toevoegen aan het heden. Ga niet wachten op mensen, en ga je al helemaal niet aanpassen.
 • Wij wonen nu iets meer dan 1,5 jaar samen en het bevalt super!
 • Officieel ben ik directiesecretaresse maar doe daar eigenlijk niks mee. Ik zie mezelf niet perse 5 dagen per week op kantoor zitten. Ik zou doodongelukkig worden. Ik ben dol op afwisseling en zelfstandigheid.
 • Ik kan moeilijk iets uit handen geven, ik doe alles het liefst zelf en hulp vragen ken ik niet.
 • Mensen moeten niet aan mijn spullen zitten of uit liefde me willen verassen door mijn huis op te ruimen. Ik word woedend, ze moeten alles exact laten staan zoals het stond want ik zie het en kan dan echt een paniekaanval krijgen.
 • Zowat iedere afdeling in het ziekenhuis heb ik gezien, mijn lichaam werkt namelijk niet echt goed mee en ik heb altijd de meest gekke, extreme dingen.
 • Op dit moment ben ik 32 weken zwanger van ons eerste kindje, een meisje. Een droom die uitkomt!!
 • Mijn leven bestaat uit diëten, ik ben helaas niet gezegend met een strak lichaam en moet met alles opletten wat ik eet. Ik schommel gerust met 20 kg verschil.
 • Mijn obsessie zijn alle programma’s zoals one born every minute, 16 and pregnant, 4 handen op 1 buik en alles wat over baby’s en geboorte gaat.

Binnenkort volgt er nog wel 1 want anders wordt het een enorme lap tekst.

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *