Nieuwe items voor ons meisje

Van Babyplus ontving ik een super leuk pakket met producten van Hevea. Een super fijn merk met 100% rubberen producten zonder gekke chemische spullen. BPA vrij en zonder plastic, hier worden we blij van!

Ik ontving voor de kleine meid een eendje, waarmee ze lekker in bad kan maar ook op kan bijten. Dat is echt het voordeel aan de producten van Hevea. Ook een super leuke bal die dus ook van rubber is gemaakt waardoor ze hem makkelijk kan pakken.

Ook zat er in het pakket een product waar ze op kan bijten in de vorm van een beer en 3 verschillende soorten spenen. Een ronde, een dental en een symmetrische. Zo kunnen we kijken welke voor haar het fijnst is mocht ze een speen nodig hebben.

Ik moet heel eerlijk zeggen ze zien er best apart uit en misschien niet helemaal 100% cute maar als het goed voor haar werkt en er geen gekke toevoegingen inzitten ben ik al helemaal blij.

Ze verkopen ontzettend veel leuke items bij Babyplus! Mega snelle levering en super fijn contact, me happy! En zeker een bezoekje waard!

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *