Surprise… babyshower baby Garcia

8 September 2018.. we zouden bij kennissen gaan eten voor haar verjaardag. Nietsvermoedend gingen we richting mijn ouders om hen op te halen en er samen naartoe te rijden.

Toen we bij mijn ouders aankwamen zag ik de auto van mijn schoonouders staan, ik zeg nog tegen Dani huh je ouders zijn hier? En met dat we het hofje inrijden zie ik allemaal ballonnen hangen. Wat heb ik hard gehuild, niet normaal haha. Lelijk janken met dikke tranen, ik wilde de auto ook niet uitkomen zo erg was ik in shock.

Maar oh wat was het super leuk! ik had het echt niet verwacht omdat ik altijd gezegd heb dat ik zoiets niet hoef. Ik wil andere mensen niet iets opleggen en zeker met de wat moeizame zwangerschap wist ik niet of ik er wel ‘zin’ in had.

Het was zo ongelofelijk leuk met een groot deel van mijn dierbaren familie en vrienden. Super leuke cadeaus, lekker eten en een hoop gelach. De laatste weken komen we nu wel door!

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

  1. Zo’n lieve verrassing! Kan me voorstellen dat je het eigenlijk niet wou, maar als het moment daar dan is ben je denk ik toch alleen maar blij dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *