Toekomstige woning met visgraatvloer

Wij willen in de toekomst erg graag een huis kopen zoals jullie denk ik wel weten. Voor we onze woning betrokken wisten we al dat we eigenlijk iets wilden kopen en het liefst direct iets waar we voor langere tijd zullen gaan wonen. Op dit moment wonen we echt meer dan prima maar toch zijn we altijd aan het kijken en gluren naar huizen en mooie interieurplaatjes.

Voor ons meisje die over een paar weken komt willen we gewoon een mooie toekomst en daar werken we hard voor zodat we haar hopelijk alles kunnen geven. Een koopwoning staat daarom ook gewoon hoog op ons lijstje. Wie weet pas over 2/3 jaar maar toch weten we waarvoor we het doen en heb je toch een iets langer tijdsbestek om te sparen zodat het echt een droomhuis wordt.

Het liefst zouden we het luxe inrichten dan met veel zwarte sfeervolle items een tikkie industrieel en natuurlijk een prachtige vloer. Het klinkt zo raar maar vanaf het moment dat ik wist dat wij hier kwamen wonen wilde ik al een visgraat vloer. Een visgraat vloer is natuurlijk best prijzig en dat konden we op dat moment gewoon niet missen. Ik vind het namelijk echt prachtig om een vloer door het hele huis door te leggen met uitzondering van de badkamer en wc. Het geeft zoveel meer ruimte en sfeer in je huis doordat je gewoon lengte creëert die er misschien niet is.

Überhaupt zijn houten vloeren al goals voor mij hoor. Dat heeft gewoon zoveel meer warmte in een huis. Er zijn tegenwoordig natuurlijk wel mooie laminaat vloeren hoor, begrijp me niet verkeerd maar toch is de sfeer zo anders.

Ook lijkt het me prachtig om een mooie knusse zithoek te maken in de toekomst waar je lekker heel de dag kan genieten van het familie leven. Onze keuken is nu echt prima maar niet al te groot. Ik vind het echt onwijs mooi om een woonkeuken te hebben waarbij je alles bij elkaar betrekt. Lekkere grote koelkast en zoveel opbergruimte waardoor ik mijn OCD kan uiten. Overal mooie bakjes in de kastjes zetten met pasta’s, rijst, ontbijtgranen. Je kent het wel hé, Khloé Kardashian it is.

Niet alleen een grote keuken met veel opbergruimte is een must maar ook een voorraadkast of een bijkeuken is toch helemaal geweldig. Misschien stel ik wel too much eisen maar ik noem nu gewoon even alles op wat ik geweldig vind. Zo’n prachtige inloop bijkeuken waar je alles kan uitstallen en netjes kan opbergen. Ik zie het helemaal voor me hoor, echt geweldig toch!

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

  1. Een visgraatvloer ziet er inderdaad wel heel mooi uit! Ik heb nog niet echt veel nagedacht over dit soort dingen; we huren momenteel nog en hoewel we in de toekomst wel een huis willen kopen, zie ik dat niet als iets dat binnen 1-2 jaar gaat gebeuren.

  2. Ik vind visgraatvloeren ook schitterend. Zo te horen heb je veel mooie woondromen en ik weet zeker dat er in de toekomst een mooi huisje op jullie pad zal komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *