Voorbereidingen…

Alweer dik 33 weken onderweg en we zijn echt al bezig met laatste dingetjes afronden en klaarmaken voor de komst van de kleine pukkel.

De laatste dingen worden afgemaakt en we gaan ons steeds meer focussen op de kleine onbenulligheden. Er wordt flink schoongemaakt, opgeruimd en wasjes weggewerkt zodra er wat in de wasmand valt. Ik wil gewoon alles op orde hebben.

Mijn baarmoedermond is al wat verstreken en dan hoeft het nog niet zo te zijn dat ze daardoor eerder komt maar we moeten er wel rekening mee houden. Zoals jullie misschien wel in een eerder artikel hebben gelezen zijn wij een samenwerking aangegaan in met Tadaaz voor ons geboortekaartjes. Super leuk contact en een snelle service overigens haha. Ik ontving mijn envelopjes al eerder zodat ik deze alvast kon schrijven. Dat geeft mij zoveel rust voor de laatste weken en zeker voor na de bevalling.

Mijn moeder is dan wel onze kraamverzorgster dus zo’n big deal zal het niet geweest zijn als we de envelopjes nog moesten schrijven maar ik ben een pietlut en wilde het allemaal gewoon geregeld hebben. Het is een heerlijk gevoel dat deze al klaar liggen en we straks alleen de kaartjes erin hoeven te doen. Halleluja! Dat maakt deze moeke heel erg blij!

 

Wat maakt jullie op dit moment heel gelukkig?

Facebook
Pinterest
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *