Meet the boyfriend

Zoals jullie wel weten ben ik bijna 6 jaar samen met Dani, Daniël. En we worden natuurlijk papa en mama van het mooiste meisje ooit!

Het is nu de beurt aan hem om eens te shinen op Foryourstyle.nl! Hij is behoorlijk verzorgend en vind een mooi overhemd en een lekker geurtje erg belangrijk. Van sokken tot zijn horloge, hij denkt er goed over na.

Hij is werkzaam als sales persoon en is hierdoor altijd op pad en gaat langs klanten. Waardoor hij er altijd netjes uit moet zien. Hij gaat iedere dag weg in een mooie blouse met jasje en het liefst nog een pak. Alles is door gestyled, zelfs zijn sokken, schoenen en riem moeten erbij passen.

Toen hij hoorde dat er een pakketje voor hem bezorgd zou worden was die ook ontzettend blij! Zijn favoriete merken zijn profuomo, Gentiluomo, Cavallaro en Tommy Hilfiger. Zelf vind ik dit ook echt prachtige merken omdat de kwaliteit echt ontzettend mooi is en het ook luxe/klasse uitstraalt.

Van Hemdvoorhem.nl ontving hij een mooie blouse van OLYMP. Hij kende dit merk al maar had hier nooit eerder iets van gehad. Hij was dik tevreden en vond de kwaliteit prachtig! Hij is mega fan van lichtblauwe en witte blousjes. Het boord is zo mooi en stevig en de pasvorm vind ik echt super. Hij is mooi getailleerd en de blouse zelf is van een mega fijne kwaliteit. Vriendin blij met een mooie man in dit soort kleding en vriendlief nog blijer met dit item. Wij zijn beiden echt enthousiast en raden jullie zeker aan hier eens een kijkje te nemen.

Hemdvoorhem.nl heeft diverse items waar je natuurlijk ook terecht kunt voor een leuk cadeau voor een man. Je vader, opa of broertje er is zoveel keus en ook ontzettend veel merken.

 

Facebook
Pinterest
Instagram

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *