Moeder als kraamverzorgster

Voor sommige is het misschien een gek idee maar voor ons helemaal niet. Mijn moeder is haar hele leven al kraamverzorgster en komt ook kramen bij ons. Zij zal gewoon haar eigen kleindochter verzorgen in het begin, hoe gek is dat.

Misschien kan je hierover twijfelen of denken wil ik dat wel. Maar dat is nummer 1 die voorop stond, ik wil dat mijn moeder assisteert tijdens de bevalling en komt kramen. Voor mij is het zo normaal en ik weet niet beter. Ik kan me ook niet voorstellen dat er ooit een andere vrouw in ons huis zal zijn die mij en de kleine zal verzorgen.

Het is natuurlijk ontzettend fijn om iemand te hebben waar je een goede band mee op kan bouwen. In ons geval is dat niet eens nodig, je hoeft niet af te wachten of het wel zal klikken. Je weet dat het goed zit en ik denk dat het herstel hierdoor ook veel sneller zal gaan. Ik ben namelijk ook een meut die het dan netjes zou willen hebben voordat de kraamzorg zal komen, maar bij mijn moeder is het toch anders. Zij kent ons huis, ze kent onze spullen en ze kent ons ontzettend goed.

Het lijkt mij ontzettend leuk en gezellig om dit samen te mogen doen!

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

  1. Wauw, wat mooi dat dat kan. Het lijkt me heel bijzonder om in jouw situatie te zitten. Lijkt me anderzijds voor je moeder ook heel bijzonder, omdat ze veel dingen van dichtbij gaat meemaken wat ze anders misschien niet van zo dichtbij had meegemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *