Ziekenhuisbevalling…

Het was eigenlijk vanaf het begin al duidelijk, ik word overgedragen aan het ziekenhuis. Het liefst bleef ik bij mijn verloskundige maar dit mocht helaas niet. Dus hebben wij ervoor gekozen het te combineren, gewoon wat meer afspraken en bij beiden onder controle.

Ik had namelijk altijd gehoopt om heel intiem te bevallen met een klein aantal mensen, Dani, mijn moeder en de verloskundige. Eigenlijk konden we het wel zo regelen dat dit zou lukken maar helaas toch te horen gekregen dat we echt op medische indicatie moeten bevallen. Ze moeten haar waarschijnlijk controleren of de medicijnen haar niet hebben aangetast? Ook sukkel ik al 9 maanden lang met blaas/nierbekken ontstekingen die niet overgaan, zal het chronisch worden? Genoeg om in de gaten te houden.

Het was voor mij ontzettend lastig om dit los te laten, ik had zelfs hoop om gewoon nog thuis te blijven en daar te bevallen. Maar daar zit geen kans meer in, nu hebben we het wel losgelaten hoor. Voor Dani en mijn moeder geeft het waarschijnlijk ook veel rust dat je in elk geval daar bent.

We nemen het maar voor lief en we doen alles voor die kleine frummel. De tijd vliegt!

Facebook
Pinterest
Instagram

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *