Fashion items van My Jewellery

De zwangerschap loopt op z’n eind en ik kan niet wachten om straks weer leuke items aan te kunnen. Mooie nieuwe setjes en toffe producten om mezelf net weer even wat beter in mijn vel te voelen. Ik kan echt niet wachten!

Deze leuke items in dit artikel komen van My Jewellery! Sowieso vind ik alles onwijs leuk wat ze verkopen, maar ook is de kwaliteit super top en het contact en levering is ook erg goed wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is.

Ik pas nu natuurlijk mijn gewone kleding nog niet want ik ben nu hoogzwanger en dikker dan dit word ik denk ik niet haha. Toch heeft My Jewellery heel veel items die zelfs voor zwangere ook heel erg leuk zijn. Ik ben namelijk niet het type van positiekleding en oud bollige setjes. Dus ik heb al die tijd lekker gerommeld met diverse items.

Dit jurkje is dus geen positiekleding. Die kan ik nu lekker dragen omdat het wel mee stretcht en over een paar weken is hij ook onwijs leuk zonder die dikke buik. Ze verkopen overigens echt mega veel leuke jurkjes, ik zou ze allemaal wel willen! De printjes zijn helemaal geweldig! Ik ben super verliefd op de jurkjes van My Jewellery en zou ze allemaal willen in elk printje!

Ook heb ik een mooi zwart rokje uitgezocht, die kan ik helaas op dit moment niet leuk aan omdat die buik gewoon in de weg zit. Ik zou deze combineren met het Beverly Hills shirt en een leren jasje met boots.

Het shirt is tevens ook erg leuk te combineren met andere rokken of broeken. Hieronder draag ik hem met een mega grote rok in panter print met fluffy vest. Puur omdat ik in huis was en lekker cosy de dag wilde doorbrengen. Anders zou ik toch net even wat meer moeite doen voor mijn outfit. Dit shirt is ideaal om in je kast te hebben hangen omdat hij gewoon met zoveel kan. Het shirt is heerlijk van stof, dat vind ik echt belangrijk!

Ook dit kraagje vind ik super leuk! Ik was al tijden opzoek naar losse kraagjes maar vond ze nergens. Tot ik een aantal weken geleden een witte vond bij hen en deze bestelde was ik dol enthousiast. Ik koos nu voor een blauwe variant omdat ik wist dat ze super fijn zijn. Ik pak ze vaak uit de kast en het maakt je outfit echt een beetje af. Je krijgt hierdoor een hele andere look.

Dit kraagje is net even wat netter doordat je een strik kunt maken. Blauw is ook nog eens een kleur die niet mag ontbreken in je kast. Ik vind dit ook echte essentials.

 

 

 

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *