Essence | Colour boost mad about matte liquid lipstick

Essence is een merk wat mij op de een of andere manier altijd wel aantrekt. Ik ben dol op de leuke jeugdige producten en zeker op de super lage prijzen.

Dit keer review ik de colour boost mad about matte liquid lipsticks in de kleuren  07 seeing red en 02 i love you me neither. Een rode tint en een nude variant. Er waren meerdere kleuren en ook meerdere varianten, dit zijn matte lipsticks/glosjes. Maar ze hebben ook een vinylicious variant, die review komt later online.

Ik vind de prijsjes altijd erg goed, ze kosten 2,69 per stuk en blijven echt onwijs lang zitten. Ik drink en eet door de dag heen van alles en hij zit er zeker na 4 uur nog steeds zo steen vast erop. Hieronder een foto dat hij net is aangebracht en 1 na 4 uur.

Dit is de rode tint, hieronder de nude tint.

Net aangebracht, en hieronder een foto na 4 uur ongeveer.

Let maar niet op de bolle zwangerschapswangen haha. Ik vind beide kleuren onwijs fijn en een mooie toevoeging aan mijn stash. Ze zijn beide naar mijn mening goed voor dagelijks gebruik en daar ben ik dol op. Ik heb veel kleuren die te heftig zijn zoals paarse en hele donkere. Alleen merk ik toch dat het niet altijd bij mijn outfit past en daardoor laat ik ze snel liggen.

Het voelt niet trekkerig aan en het zit er echt mooi op na dat aantal uren. Het enige jammere vind ik dat je ieder velletje ziet zitten die je op je lippen hebt. Ik zou dus met de matte variant zeker ervoor kiezen je lippen even te scrubben van te voren. Voor de rest zijn ze helemaal top en ben ik erg blij met deze Essence colour boost mad about matte liquid lipsticks.

Facebook
Pinterest
Instagram

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *